Az oldalról

A blog két magyar "videós" munkásságát követi. Főleg PC-s játékokkal, filmekkel, zenével foglalkozunk. Kritikák, bemutatók, végigjátszások, véleménykifejtések minden mennyiségben.

Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Rovatok

Film: Válogatott gyilkosok (Killer Elite)

2012.04.03. 17:51 | OMAHA88 | Szólj hozzá!


150620[1].jpg

A film már 2011-ben megjelent, de csak nemrég sikerült megnéznem. 

A film megtörtént események alapján készült. Az alapot Ranulph Fiennes 1991-ben megjelent The Feather Men című regénye biztosította. 

Történet: Danny Bryce egy bérgyilkos,aki egy nem túl sikeres munka után feladni készül a szakmájával, hogy a további életét egy csendes tanyán töltse, ám ahogy az lenni szokott jön a levél, amiben az áll, hogy  a volt társát foglyul ejtették, és csak úgy szabadíthatja ki, ha Közel-Keletre utazik és elvégzi a társa helyett a munkát, ami nem más mint megölni 3 volt SAS ügynököt, akik megölték a munkaadó diktátor fiait. 

Szereplők: A főszerepben Jason Statham, ő alakítja Danny Bryce-t, aki hozza a formáját, a tökéletes bérgyilkost, aki nem ismer lehetetlent. Itt van még Robert De Niro, aki  Huntert, a foglyot alakítja, igazából ő nem sokat szerepel, sajnos, de nagyon jól játssza az idős és tapasztalt bérgyilkost. Clive Owen, az az Spikea rosszfiú, aki mindenáron megakarja állítani Danny-t, igazi profi a szakmájában, lévén hogy ő is ex-SAS ügynök volt. Dominic Purcell, aki a Szökés című sorozatból, vagy akár a Penge:Szentháromságból lehet ismerős, Danny társát alakítja,a filmben igazi profi, de inkább az őrült fajtából van :)
Szóval van itt szereplőgárda, mindenki jól teszi a dolgát, színészekre nem lehet panasz.

Látvány, hang: A látványra és az akciókra nem lehet panasz, nem fogunk unatkozni a film bő másfél órájában van rengeteg akció, amik igen jóra sikeredtek, a díszletek is teljesen rendben vannak, ami nem csoda hiszen a film 70 millió amerikai dollárból készült, ami azért nem kevés, igaz azért ebből elég sok elment a színészek fizetésére.
A filmben lévő zenék nem nyújtanak semmi extrát, hozzák a kötelezőt, de nem kell olyan kiemelkedő alkotásokra számítani, mint ami a Drive-ban volt.

Nekem nagyon tetszett a film, műfaját tekintve akció-thriller, de inkább akció filmnek mondanám. Aki szereti a jó akció filmeket/jelenetek, illetve Jason Statham-ért is oda van,  azoknak mindenképp ajánlom, nem fognak csalódni.

Végül pedig itt van az előzetes magyar felirattal:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://omajooke.blog.hu/api/trackback/id/tr394361494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása